Teszteld magad!

Ingyenesen

Ugye nem szeretnél unatkozni a tanfolyamon? Esetleg tartasz tőle, hogy a többiek jóval többet tudnak nálad?

Tanfolyamainkon az írásbeli és szóbeli szintfelmérést követően tudsz részt venni. Aktuális nyelvtudásod szintjének felmérése közös érdekünk.

Válaszd ki a számodra leginkább relevánsnak tartott szintfelmérőnket és hagyd, hogy segítsünk Téged a fejlődésben.

Foglalj időpontot az online szóbeli szintfelmérőre!

február 2024
hét
ked
sze
csü
pén
29
30
31
1
2
5
6
7
8
9
12
13
14
15
16
19
20
21
22
23
26
27
28
29
1

Szintfelmérő #1

Nincs még középfokú nyelvvizsgám

Szintfelmérő #2

Van már középfokú nyelvvizsgám, de úgy érzem azóta sokat felejtettem

Szintfelmérő #3

Van már középfokú nyelvvizsgám, és úgy érzem, ezt a szintet sikerült megtartanom, illetve tovább fejlődnöm

01

Írásbeli szintfelmérő

Válaszd ki a szerinted leginkább releváns irásbeli szintfelmérőnket, melyet a weboldalunkon online ki is tudsz tölteni.​

02

Időpontfoglalás

Foglalj időpontot a szóbeli szintfelmérőre weboldalunkon.​

03

Szóbeli szintfelmérő

Szóbeli szintfelmérőnket elvégezheted Zoomon, telefonon vagy akár személyesen is nyelviskolánkban. ​

C1 - felsőfok

Ezen a szinten már komolyabb erőfeszítés nélkül megérted az angol anyanyelvű beszélgetőpartneredet. Folyékonyan, gondolkodás nélkül ki tudod magad fejezni. Rugalmasan, választékosan használod a nyelvet. Gondolataidat, véleményedet pontosan meg tudod fogalmazni mélyebb témák esetén is.

B1 - haladó

Ezen a szinten már viszonylag könnyen kommunikálsz másokkal széleskörű témákban, bár néha még keresed az egy-egy témához kapcsolódó angol kifejezéseket. Ki tudod fejezni álmaidat, terveidet, reményeidet, röviden már tudsz indokolni és érvelni.

A1 - kezdő/újrakezdő

Ha még nem tanultál angolul vagy nagyon régen, akkor az alapokról indulunk, de intenzív tanfolyamon ezt a szintet akár egy hónap alatt is elvégezheted. Ennek a szintnek a végére egyszerű mondatokban már képes vagy kommunikálni. Tudsz rendeli étteremben, útbaigazítást adni, szállást foglalni, beszélni a családodról, környezetedről és munkádról.

Szintek

C2 –anyanyelvi szint

Ezen a szinten a nyelvészetileg bonyolult szövegeket is megérted, például szakmai cikkeket, irodalmi alkotásokat. Képes vagy felismerni a különböző dialektusokat, kiejtéseket is. Folyékonyan, erőfeszítés nélkül kommunikálsz, érzékelve a beszéd különböző árnyalatait.

B2 - szuperhaladó

Ezen a szinten már magabiztosan, aktívan részt veszel a komolyabb témákat érintő társalgásban, megértesz hosszabb szövegeket, előadásokat. Képes vagy követni érveléseket és könnyedén ki tudsz fejezni előnyöket, hátrányokat. Ennek a szintnek az elvégzésével már készen állsz a középfokú nyelvvizsgára.

A2 - középhaladó

Ezen a szinten már rendelkezel olyan szókinccsel, amelynek segítségével több ismerős témában ki tudod fejteni a véleményedet, igaz még sokszor hezitálsz egy-egy mondatszerkezet alkotásakor és még nem értesz meg annyit, hogy folyamatos legyen a kommunikáció.